Er du jaloux? Prøv en jalousi test

Er du i tvivl om, hvorvidt du er jaloux eller ej? Så prøv en jalousi test, da det kan give dig umiddelbare svar på spørgsmålet.

Ved du ikke, om du er jaloux?

Det kan faktisk være svært for en jaloux person at indse, at man rent faktisk er jaloux.  Det er altid lettere at spotte det hos andre.

Grunden til at man aldrig helt kan indse det er, at jalousi er en meget voldsom følelse, men også meget skamfuld.

Derfor  vil den jaloux typisk begynde at forsvare sig selv, når han/hun bliver anklaget for at være jaloux. Personen vil prøve at få ”anklageren” til at se det rimelige i den reaktion, der anklages som værende tegn på jalousi, også selv om den typisk langt fra er rimelig.

Jalousi test

Da det som nævnt er meget lettere at se jalousi hos andre, vil det være en god ide først og fremmest at spørge dine venner/familie, om de synes du er jaloux. Det kan jo være, at de har set dig have ydre reaktioner på din jalousi på et tidspunkt.

Siger de til dig, at du IKKE er jaloux, skal du stadig være påpasselig med at skyde tanken helt væk. Det kan nemlig være, at du ikke reagerer på en måde, hvor folk lægger mærke til det, at de bare ikke har været i en situation, hvor du blev jaloux, og de kunne så kunne observere det, eller at de prøver ”forsvare” dig eller noget helt fjerde.

Der er nogle små tegn på, at man er jaloux, som man også kan bruge som jalousi test:

-          Tjekker du din partners telefon?

-          Stoler du på, at han/hun er i stand til at modstå seksuelle fristelser?

-          Bliver du vred/skuffet/ked af det, hvis din kæreste vender sig om efter en flot pige/mand, når I er af sted sammen?

-          Har du noget imod, at din kæreste har venner af det modsatte køn?

-          osv.

Hvis du kan svare ja til nogle af disse spørgsmål, så er der meget der tyder på, at du nok er jaloux.

Søg jalousi behandling og slip for at blive jaloux

Husk på, at du ikke kan gøre for, at du bliver jaloux, og at det altså ikke er din skyld. Derimod er det en rigtig god ide at søge behandling mod at blive jaloux.

Vi tilbyder en effektiv løsning som jalousi behandling på lydbog. Du får coaching, støtte og meget andet for kun 199 kr., hvilket helt klart kan betale sig for at slippe af med sin jalousi og få et bedre forhold til kæresten.

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA