Jalousi behandling – Lider du af jalousi?

Lider du også af jalousi? Det vil typisk blive et stort problem for mange forhold, fordi det netop kan give anledning til mange diskussioner og skænderier, og derfor anbefales det stærkt at søge jalouisi behandling, hvis man selv eller patneren har det.

Hvad er jalousi?

Jalousi er generelt sagt frygten for at miste og/eller dele. Mange tror fejlagtigt, at jalousi også kan være det som egentlig er definitionen på misundelig. Ville du ønske at din venindes jakke var din egen er du altså ikke jaloux, men misundelig. Er du nervøs for, om din kæreste har et lidt for godt øje til din veninde, SÅ  lider du af jalousi.

Jalousi kan både udtrykkes gennem følelser, men også i høj grad gennem handling og reaktioner fra den jaloux. Derfor er der heller ikke nogen entydig og klar definition på, hvad jalousi helt præcist er, fordi reaktioner, handlinger og følelser er mjeget forskellige fra individ til individ.

Få jalousi behandling

Det er en rigtig god ide at søge jalousi behandling, hvis du lider af jalousi, eller hvis din partner gør. Der er mange måde hvorpå man kan få behandling:

-          Personlig coaching/parterapi

-          Psykoterapi

-          Psykiater

Den personlige coaching og/eller parterapi er den nok mest anvendelige i forhold til den mere ”almindelige” jalousi, altså hvor den ikke er forårsaget af for eksempel dybe svigt og traumer fra barndommen. Her er det psukoterapien, der skal anvendes. Hos psykiateren  får man behandling, hvis den jaloux person for eksempel har personlighedsforstyrrelser og paranoia.

Jalousi behandling – kom af med din jalousi

Det er vigtigt at huske på, at du eller din partner ikke kan gøre for, hvis du/han/hun lider af jalousi. Derfor er det også dumt at skændes om det, fordi jalousi ikke er noget, man bare kan slukke for, hvis man bliver ”bedt” om det.

Coaching og parterapi kan være en meget dyr affære, og derfor har vi udviklet et program til jalousi behandling, som kommer på lydbog, men som er mindst lige så effektiv som fx parterapi. Det bedste ved det hele er, at den kun koster 199.

Lydbogen indeholder masser af coaching, øvelser visualiseringer og meget andet, og du vil helt sikkert have meget sværere ved at blive jaloux efter behandlingen.

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA