Jalousi psykologi: Parforhold jalousi

Jalousi i parforholdet, eller parforhold jalousi, er en alvorlig sag, hvis man ønsker et godt forhold til sin kæreste. Det kan nemlig være altødelæggende.

Ulemper ved parforhold jalousi

Jalousi psykologi: Det kan være ektremt opslidende for et forhold, hvis den ene eller evt. begge parter lider af parforhold jalousi. Når man er jaloux er man nemlig plaget af en masse negative tanker og følelser, som man kan have svært ved at give utryk for og derved brænder inde med dem, hvilket ikke er sundt.

Dette betyder typisk mange diskussioner og konflikter i parforholdet, og også for eksempel, at den jaloux vil prøve at lægge grænser for, hvad den anden må og ikke må, og dette er på ingen måde holdbart i længden.

Når følelsen af parforhold jalousi kommer til at fylde rigtig meget, bliver det altså et stort problem, og derfor anbefales det som udgangspunkt at søge hjælp for at redde sit forhold, da man ikke bare kan sætte en stopper for jalousi.

Den lille jalousi

Det er kun i tilfælde af, at parfohold jalousi ikke fylder ret meget hos den jaloux, at det ikke er noget problem. Faktisk kan dette være en fordel, da man hver gang man føler det lille stik af jalousi bliver mindet om, hvor meget man holder af sin kæreste, og hvor meget man ønsker at fortsætte forholdet.

Jalousi psykologi – En god måde at slippe for jalousi

En rigtig god måde at slippe for parforhold jalousi er ved at søge jalousi psykologi – enten hos en psykolog, eller med andre alternativer.

Her hos os vil du finde en utroligt effektiv løsning på dit jalousi problem, nemlig i form af en lydbog, hvor du får jalousi psykologi i form af coaching, motivation, øvelser og meget andet, som hjælper dig igennem den meget svære opgave det er at komme af med jalousi.

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA